syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Sot e pasur dhe e bukur, por si lSHTE Alkleta Vejsiu para 15 vitesh?! SHlKONl foton e rraIIë

Ajo sot është një ndër femrat më të dashura të ekranit por gjithashtu edhe një biznesmenet e suksesshme.

Por si dukej para 15 vitesh Alketa Vejsiu?

Ajo ka postuar një fotot në rrjetet sociale, teksa shihet po kaq e bukur sa sot.

“15 vjet me pare… Njera nga ju, nje si te gjithe ju… vazhdoj te jem”, shkruan Alketa.