syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Sot është ditë e shenjtë për shqiptarët/ Ata luten për shëndet dhe begati: O zot bëj të mira për ne

Të shumtë ishin besimtarët që u ngjitën në Kishën e Shna Ndout të Laç në martën e dytë të pelegrinazhit të 13 të martave.

Janë nga çdo skaj i vendit dhe përfaqësojnë besime të ndryshme por janë të devotshëm në Kishën e Shna Ndout pasi besojnë në mrekullitë e saj.

Në vendin e cilësuar të shenjtë kërkojnë shërim. Luten për shëndet, harmoni e begati.

Pelegrinazhi kulmon më 13 Qershor, ndërsa përgjatë 13 të martave Kisha e Shna Ndout vizitohet nga mijDora pelegrinë.

https://youtu.be/D_dn4TJkFoE