/Sot është përvjetori i pavarësisë/ Ja si e parashikoi Baba Vanga të ardhmen e Kosovës, do HABlTENl

Sot është përvjetori i pavarësisë/ Ja si e parashikoi Baba Vanga të ardhmen e Kosovës, do HABlTENl

Parashikoi ngjarjet më të mëdha në botë/ Ja si e parashikoi Baba Vanga të ardhmen e Kosovës, do befasoheni.

Baba Vanga u konsiderua një nga parashikuesve më të mëdhenj të të gjitha kohërave, dhe megjithëse ishte e ver bër, ajo mund të parashikonte të ardhmen.

https://youtube.com/watch?v=RcpwvmEV43g%3Ffeature%3Doembed

Së fundmi është publikuar edhe një videoja e fundit e saj nga shtrati si spi  talit, më 11 gusht 1996.