/Sozia e Angelina Jolie një shqiptare, do të habiteni nga ngjashmëria (Foto)

Sozia e Angelina Jolie një shqiptare, do të habiteni nga ngjashmëria (Foto)

Është folur për shumë femra të huaja të cilat u cilësuan si sozi të aktores së njohur Angelina Jolie. Por kjo vajzë shqiptare mund të themi me bindje se është sozia e Jolie. Ajo nuk është person publik dhe quhet Ina. ‘

Mjafton t’i hedhësh një sy fotove të saj në Instagram për ta kuptuar se bëhet fjalë për një ngjashmëri nga ato ” si dy pika uji”.