/Spαhiu zbυlon vendimin e tij dhe plαs deklαratën e fοrtë: Amerika e di më mirë nga ju rezυltatin e zgjεdhjeve

Spαhiu zbυlon vendimin e tij dhe plαs deklαratën e fοrtë: Amerika e di më mirë nga ju rezυltatin e zgjεdhjeve

Ish-kreu i Aleancës Kuq e Zi, Kreshnik Spahiu ka dalë me një mesazh të fortë për gjithë shqiptarët.

Spahiu teksa zbulon se vet refuzon të votojë, iu bën thirrje gjithë shqiptarëve që të mos votojnë nga frika, po të votojnë kudër atij krahu që s’do Amerika.

Postimi i plotë:

“Ju që votoni sot e meritoni atë qeveri dhe opozitë,

Prandaj unë sot nuk zgjedh asnjë nga të dyja.

Por nëse ju jeni të dyzuar: Mos votoni nga frika, por votoni kudër atij krahu që s’do Amerika.

Ajo foli troç dhe shqip dje. Ajo e di më mirë nga ju rezultatin e zgjedhjeve por dhe ku do jetë Shqipëria nesër.

Gjyshi im shtetas amerikan më thonte gjithmonë:

“Kreshnik: Zoti në qiell, Amerika në tokë” – shkruan Spahiu.