syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Spartak Ngjela bën deklaratën “b*mbë”, zbuIon se zjarret në Shqipëri po i…

Avokati Spartak Ngjela hedh hipotezën se, zjarrvënësit e vërtetë në vend janë ata që janë të akuzuarit e ardhshëm dhe që ende nuk kanë ngecur “në rrjetën” e SPAK.

Kjo sipas Ngjelës ndodh pasi ata duan destabilizimin e vendit që të shmangin ndëshkimin e tyre. Në lojë janë pasuri e madhe e paligjshme që ata kanë frikë mos u sekuestrohet.

Ngjela nuk flet me emra, por sigurisht e ka fjalën për ata politikanë që i ka shënjestruar gjithnjë.

Shënimi i plotë

Po të kishte shpejtuar SPAK në arrestimin e të korruptuarëva të lartë, nuk do të kishte zjarre kaq masive sot në Shqipëri. l. Ata, – të akuzuarit e ardhshëm për korrupsion; ata janë zjarrvënësit e kësaj kohe me zjarre masive.

Ata, me zjarre masive, duan destabilizimin e shoqërisë, që, me këtë, të shmangin ndëshkimin e tyre dhe konfiskimin e pasurisë së paligjshme që kanë në zotërim.

Kjo, në fakt, është dëshira e mafiozit të kapur, i cili, me krim masiv, kërkon të shpëtojë goditjen penale për krimin që ka kryer.

Po SPAK, nuk e dinte këtë? Pse u vonua?

Mafia është Maja e karakterit kriminal të krimit të organizuar.

Nuk e di SPAK këtë? Fakti që SPAK, pasi e deklaron goditjen e krimit të organizuar shtetëror në Shqipëri, nuk po kryen arrestime, kuptohet se mafia, – domethënë krimi – do të veprojë me zjarr.

Ja, kjo është koha. SPAK duhet të veprojë!

Shërbimet, me anë të SPAK- ut, duhet t’ia bëjë të qarë shqiptarëve se cilët janë zjarrvënësit e Shqipërisë.

ll. Kjo është arsyeja urgjente që SPAK tani duhet të fillojë goditjen penale drastike antikorrupsion, me dorë të hekurt, sepse korrupsioni dhe krimi i organizuar do të vijojë aktivitetin kriminal edhe me forma të tjera të goditjes kriminale, për destabilizimin e Shqipërisë.

Shqiptarët tani po presin nga SPAK goditjen e korrupsionit, pushtuesit kriminal që po i merr frymën shoqërisë shqiptare.

Shpejt! Shpejtësia e goditjes antikrim, kundër një fenomeni kriminal shoqëror me rrënjët e veta në rrethet e larta të shtetit dhe politikës, është domosdoshmëri për suksesin profesional në arritjen e qëllimit final: shkallmimin e krimit të organizuar në Shqipëri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *