/Spartak Ngjela: Protestuesit janë haIabakë. PoIicia të th’yen BRlNJTË po të dojë

Spartak Ngjela: Protestuesit janë haIabakë. PoIicia të th’yen BRlNJTË po të dojë

Avokati i njohur Spartak Ngjela ka “shp ërthyer” në akuza ndaj televizionit News24, teksa ishte i ftuar përmes një lidhje live të komentonte protestën e zhvilluar dje në Tiranë.

Ngjela e ka quajtur këtë televizion “një bazë që paguhet nga të huajt”.

“Ça th yejnë semafora këta. Kush i paguan ato? Mos i paguan Rusia, si këta të tjerët që i paguajnë armiqtë tanë. Çfarë televizoni jeni ju, kush ju panguan juve.

Stacioni juaj është bazë që paguhet nga të huajtë. Duhet të mbajë qëndrim kundër veprimeve halabakëve”, tha Ngjela.

Më tej, Ngjela tha se korrupsioni i lartë shtetëror në Shqipëri do destabilizim.

“Korrupsioni i lartë shtetërore paguan halabakë, ka dhe kalajmaj të vegjël atje që të shkaktojnë trazirat.

Korrupsioni i lartë shtetëror janë krerët e PD dhe të PS. Nëse qeveria e Ramës nuk tregon forcë ndaj halabakëve që dj egin qytetit, rre zikohet.

Policia të thyen brinjtë kur thyen ligjin dhe më prek mua pronën. Ç’kërkoni të drejta kur më shk atërron mua pronën? Imitojnë zezakët.

Dh unimi ka vetëm forcë. Opozita nuk flet kundër dhunës se ka paguar halabakët”, u shpreh avokati.