/Stjuardesat kërcejne,piIotet BRAKTlSlN avionin dhe kercejne me to! (VIDEO)

Stjuardesat kërcejne,piIotet BRAKTlSlN avionin dhe kercejne me to! (VIDEO)

Dy pilotë të linjës ajrore ‘SpiceJet’ janë pezulluar pasi gjatë fluturimit nuk ishin në kabinën e tyre, por së bashku me pjesën tjetër të ekuipazhit po kërcenin me njëri-tjetrin.

Pilotët dhe stjuardesat filluan të kërcenin kur aeroplani ishte në një lartësi prej 10.600 metra.

Ndërkohë që stjuardesat po kërcenin, pilotët po filmonin me celularët e tyre. Video e vallëzimit të stjuardesave është publikuar në internet nga vetë pilotët.

Drejtoria e Përgjithshme e Aviacionit Civil e cilësoi këtë veprim të ekuipazhit të “padisiplinuar”, duke thënë se është rrezikuar siguria e aeroplanit.
Më poshtë shihni pamjet në Video:

https://youtube.com/watch?v=j77wkr9hMNc%3Ffeature%3Doembed