/STRESl “i faIet” Sali Berishës, e shikon dhe p reket: Në dekada s’do vijë tjetër si ti!

STRESl “i faIet” Sali Berishës, e shikon dhe p reket: Në dekada s’do vijë tjetër si ti!

Ish-kryeministri Sali Berisha ishte i ftuar në emisionin “Opinion”, ku edhe foli mbi k.rizën politike në vend.

Edhe pse në Kosovë, Stresi nuk ka mundur që të mos e ndjekë “doktor Berishën”, duke e parë emisionin live në platforma të tjera.

Lidhur me emisionin Stresi postoi edhe një Instastory, ku edhe i falej ish-kryeministrit, të cilit gjithashtu i shkruante: Në dekada nuk do të vijë një tjetër si ty!

Arkimend Lushaj, gjithashtu i njohur si Stresi, është djali i Sali Lushajt, një prej truprojave të liderit të PD-së. Puna e të atit ka bërë që Stresi jo pak herë të shprehet lidhur me bindjet e tij politike.