Super avioni amerikan “Boeing 777” ulet në Rinas

  0
  299

  Një prej kompanive më të mira në botë të turizmit elitar TSC Expeditions, e cila kryen udhëtime me avion privat, e ka vendosur Tiranën si pjesë të itinerarit të saj.

  Për rrjedhojë një avion amerikan Boeing 777, i pamasave tepër të mëdha, është ulur në Rinas.

  Pjesë e grupit ishin botues, gazetarë industrialistë, pronarë të mëdhenj fermash, një ish kundër-admiral i flotës dhe një ish nën-sekretar shteti.

  Për pritjen e turistëve u angazhuan subjekte publike ose private si Bashkia e Tiranës, Mrizi i Zanave, Muzeu Onufri, etj.

  Kreu i Agjencisë Kombëtare të Bregdetit, Auron Tare, i cili ka përcjellë lajmin, bën me dije se është:

  Me të vërtetë një ndjesi pozitive që Shqipëria është destinacion i një turizmi të tillë. Një bashkim forcash që mund ta kthejë Shqipërinë në një destinacion tërheqës për grupe te tilla.

  l.h/ dita