/TaIIej duke thënë “do vdęs”, e reja bie nga makina me 140 km/h teksa filmonte veten (VIDEO)

TaIIej duke thënë “do vdęs”, e reja bie nga makina me 140 km/h teksa filmonte veten (VIDEO)

Ky është moment sho/kues kur një vajzë e cila po filmonte veten ndërsa kishte dalë me gjysmën e tru/pit jashtë automjetit me shpejtësi mbi 140 km/h rrëz/ohet.

Por përara se të rrëz/ohej ajo thoshte duke qeshur në video se “do të përfu/ndonte e vde/kur”.


Video e postuar në rrjetet sociale tregon se si vajza e paiden/tifikuar po bënte diçka të rrez/ikshme.

“Oh, s’duhet ta bëj këtë, makina po ecën me 140 km/h, do përfundoj e vde/kur,” dëgjohet të thotë ajo.

Ajo u rrëzua në 1.30 të natës dhe u dërguar menjëherë në spital, por për fat të mirë arriti të mbije/tonte. Shi ko vi deon me po sht KETU