/Taksisti në Tiranë shtanget nga vajzat dhe …(VIDED)

Taksisti në Tiranë shtanget nga vajzat dhe …(VIDED)

Jeta e natës në Tiranë është shumë aktive, sidomos gjatë sezonit të shkollave kur vijnë me mijëra studentë edhe nga rrethet.

Në  një video live në instagram, një vajzë ka filmuar udhëtimin me një nga taksitë e Tiranës për në një ndër lokalet e natës në ish zonën e Bllokut.

Gjatë rrugës vajzat fillojnë të kërcejnë dhe këndojnë brenda në taksi,

saqë edhe taksisti nuk mund t’i rezistonte dhe filloi të kërcente edhe ai, shkruan “Joq”.

https://youtu.be/Hd-3D_fQ4v4