/Talenti turk me zërin e tij, mahniti jurinë të përfaqësuar nga yjet e muzikës turke (Video)

Talenti turk me zërin e tij, mahniti jurinë të përfaqësuar nga yjet e muzikës turke (Video)

Në eventet për zbulimin e talentëve ka shumë të tillë që të lënë pa fjalë.
Njëri ndër ta ishte edhe Şahin Kendirci i cili para dy viteve i cili në edicionin e dytë të O Ses Türkiye Çocuklar’ın, i la jurinë pa asnjë fjalë.

Me zërin e tij të bukur dhe me ritmin e këngës që këndoi juria vallëzuan dhe që të tre dëshironin ta kishin në ekipin e tij.

Juria e përfaqësuar nga Murat Boz, Mustafa Ceceli e Oguzhan Koç të gjithë emra të njohur për muziken turke e vlerësuan lartë zërin e tij.