/Tani as nuk njihen/ Ja si dυkeshin υαjzat e ekranit kur ishin adoΙeshte dhe me buzët normal

Tani as nuk njihen/ Ja si dυkeshin υαjzat e ekranit kur ishin adoΙeshte dhe me buzët normal

Në Shqipëri nuk njihej deri vonë tradita e librit të shkollës së mesme.

Në shkollat amerikane botohet çdo vit një libër ku vihen fotot e nxënësve bashkë me emrat e tyre, si një mënyrë për të dokumentuar vitet e gjimnazit.

Diçka e tillë bëhet edhe në Kosovë, kurse në Shqipëri, disa shkolla kanë nisur ta praktikojnë vitet e fundit.

Nëse keni qenë kuriozë të shikoni se si kanë qenë vipat shqiptar në gjimnaz, me një “search” të vogël arritëm të gjenim këto foto.

Më poshtë AlpeNews.al ju paraqet disa nga të famshmit shqiptarë në kohen e gjimnazit.

MARINA VJOLLCA