/Tani është me Lindën, por s’do ta BESONl sa Iidhje ka pasur Edi Rama para saj

Tani është me Lindën, por s’do ta BESONl sa Iidhje ka pasur Edi Rama para saj

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama nuk është hapur shumë për jetën e tij private.

Megjithatë, dihet se ai ka patur 4 femra në jetën e tij.

Shikojini më poshtë:

E para është artistja Matilda Makoçi, me të cilën Rama ka edhe një djalë.

Më pas ai ka qenë i lidhur me një gjermane e quajtur Eva, por e cila si duket u irr itua shpejtë me Shqiperinë dhe e Ia politikanin.

Shumë shpejtë ai nisi një Iidhje të re me prezantuesen e njohur, Rudina Magjistari, me të cilën bashkëjetoi për pesë vite.

Rama gjeti da shurinë e jetës në tentimin e katërt. Aktualisht ai është i martuar me Linda Bashën.