/Taramelja ‘g.odet’ përsëri, nuk do ta besoni se çfarë i thotë Florian Binajt para emisionit

Taramelja ‘g.odet’ përsëri, nuk do ta besoni se çfarë i thotë Florian Binajt para emisionit

Xheison Bafti është vogëlushi që rrëmbeu zemrën e publikut.

Vogëlushi u bë i njohur në emisionin e ‘Në Kurthin e Piter Pan’ dhe për faktin pasi ai s’mund të shqiptojë dot shkronjën ‘K’.

Pasi u shpreh se ‘Janë shumë të mira taramelet se çokallatat të prishin dhëmbët’ Xheisonit i nglei nofka ‘Taramelja’e Piter Panit.

Dhe në puntantën e sotme të emisionit janë të thirrur aktori i humorit Floraina Binaj dhe këngëtarja e njohur Juliana Pasha.

Në vidoen promo të publikuara nga regjizorja e njohur e këtij programi Vera Grabocka shohin që ‘taramelja’ kërkon ti bëj një pyetje Florit.

‘Kush e ka totën( kokën) më të madhe ti apo tryeministri( Kryeminsitri)’ është shprehur Xhesison që shkaktoi të qeshura.

‘Totën më të madhe e ke ti’ i është përgjigjur me humor Flori.

Për më shumë nga intervista e Florit dhe Julianës me fëmijët pritet të shihet sonte në darkë.