syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Tashmë doIi zyrtare, ja kush është e dashura e MevIanit

Puntatën e sotme të Për’Puthen po transmetohet takimi i Mevlanit dhe Ledjanës. Mendohet të jetë një takim sqarues për ta për të dalë në një përfundim, nëse janë apo jo për njëri-tjetrin.

Mevlani ka deklaruar se është atje vetëm për Ledjanën, ndërsa vajza ka thënë të njëjtën gjë në studio.

Mevlani: Aty brenda jam vetëm për ty, nuk shoh njeri tjetër.

Mevlani: Po ti?

Ledjana: Do ta jap përgjigjen në studio.

Ledjana: Edhe unë jam vetëm për të në studio dhe për asnjë djalë tjetër.

Dhe pergjigjja qe ajo i dha eshte se edhe ajo do te jete vetem per te ne ate emision.