Të b.ësh D ΑSΗURl kur jeni me “αtο”?! Βefαson mjεkjα: Ja çfarë mυnd t’ju n. dοdhë

Secili bën zgjedhjet e tij në lidhje me preferencat e të bërit dashuri, por kohët e fundit po qarkullon një dilemë e madhe rreth kësaj teme.

Kjo dilemë lidhet me faktin nëse duhet bërë dashuri kur femra është me “ato” apo jo. Nga shumë sondazhe të kryera, afro 45% e femrave kanë deklaruar se nuk pëlqejnë ta bëjnë atë veprim në ato ditë. 

Por, ajo që ka mahnitur më shumë është fakti se 55% e tyre janë përgjigjur se nuk e kanë aspak pro.blem të bëjnë dashuri kur janë me “ato” dhe ky fakt nuk u shkakton asnjë be.zdi.

Duke vlerësuar faktin se shumica e të anketuarave është përgjigjur “PRO” bërjes së dashurisë kur femra është në ato ditë, një nga mjeket më të njohura ka vendosur të “th.yejë” heshtjen dhe ka dhënë mendimin e saj rreth kësaj çështjeje.

“Kam lexuar se shumica e femrave që pëlqejnë të bëjnë dashuri kur janë me “ato” e preferojnë pasi shkakton më shumë lubrifikim”, thotë mjekja.

Por, sipas saj trupi është një krijesë biologjike dhe është i ndërtuar në mënyrë të tillë që të kryejë me korrektësi proceset e tij të plota,

ndaj dhe shkencërisht është vërtetuar se gjatë atyre ditëve nuk është e këshillueshme bërja e dashurisë, edhe pse shumica mund të jenë kùndër.

Në një studim të kryer në Oklahoma, ka rezultuar se femrat që nuk e kanë pasur aspak problem bërjen e dashurisë kur janë me “ato” më pas kanë raportuar disa pro.bleme me trupin e tyre.

Kështu, shumica ka treguar se disa orë më pas kanë përjetuar dh.imbje të mëdha ndërsa të tjerat kanë thënë se kanë qenë më të prèkùra ndaj inf.eksioneve.

Për më tepër në lidhje me këtë temë, mjekja e njohur kërkon t’u bëjë ápèl femrave duke i vënë kapakun kësaj çështje.

“Ju mund të keni preferencat dhe zgjedhjet tuaja dhe gjithçka mund të ndodhë sipas dëshirës tuaj, por nga ana mjekësore nuk ua rekomandoj aspak.

Arsyeja?” Nëse ju zgjidhni të bëni dashuri gjatë periudhës kur jeni me ato ju keni shumë shanse për të mbetur sht.atzënë, ndaj këshilla ime do të ishte, dùròni dhe tregoni kujdes.