/Të BURGOSURlT rreshtohen dhe bëjnë atë që nuk e PRlSTE askush (Video)

Të BURGOSURlT rreshtohen dhe bëjnë atë që nuk e PRlSTE askush (Video)

Ky mbase është vallëzimi më i mirë që sytë tuaj kanë parë ndonjë herë.

Të bur.gosurit kanë vallëzuar nën tingujt e këngës “They don’t care about as”, të yllit të ndjerë Michael Jakson.

Ata dolën në hapësirën e jashtme të bu.rgut dhe u rreshtuan për ta nisur vallëzimin e tyre, transmeton lajmeflesh.

Askush nuk e priste një vallëzim të tillë. Shikojeni:

https://youtube.com/watch?v=9OawiTae0bA%3Ffeature%3Doembed