Të BURGOSURlT rreshtohen dhe bëjnë atë që nuk e PRlSTE askush (Video)

  0
  404

  Ky mbase është vallëzimi më i mirë që sytë tuaj kanë parë ndonjë herë.
  Të bur.gosurit kanë vallëzuar nën tingujt e këngës “They don’t care about as”, të yllit të nd jerë Michael Jakson.

  Ata dolën në hapësirën e jashtme të bu.rgut dhe u rreshtuan për ta nisur vallëzimin e tyre.

  Askush nuk e priste një vallëzim të tillë. Shikojeni: