/TË GJITHË DUAN TË IKIN NË GJERMANI, I RIU RR ËQETH ME RRËFlMIN PËR ATË QË I PRET SHQIPTARËT NË KËTË VEND

TË GJITHË DUAN TË IKIN NË GJERMANI, I RIU RR ËQETH ME RRËFlMIN PËR ATË QË I PRET SHQIPTARËT NË KËTË VEND

Brenda një periudhe shumë të shkurtër kohe një pjesë e madhe e të rinjve si në vendin tonë, por edhe në Kosovë janë larguar drejt Gjermanisë.

Disa prej tyre janë shprehur se në Shqipëri, por edhe në Kosovë iu vra çdo shpresë ndaj edhe u detyruan të lënë vendin e tyre dhe të largohen për një jetë më të mirë.

Por, një i ri nga Kosova që punon në Gjermani ka treguar për punën e vështirë që bën në këtë shtet.

Sipas këtij të riu Gjermania është shumë ndryshe nga se çfarë e prezantojnë në Shqipëri dhe në Kosovë.

I riu shfaqet mbi disa skela duke punuar për ndërtimin e një objekti.

Po ashtu ai thotë se puna që bëjnë shqiptarët në Gjermani është shumë e rëndë dhe e vështirë.

I riu thotë:

Ja si jetohet kështu duke bërë llaç. Këtu s’jetohet kollaj.”