/Të gjithë e kemi parë nga jashtë vilën 500 mijë euro të Amit dhe Ermalit, por a e dini si duket nga brenda?

Të gjithë e kemi parë nga jashtë vilën 500 mijë euro të Amit dhe Ermalit, por a e dini si duket nga brenda?

Është folur e stërfolur për vilën superluksoze të Amit dhe Ermalit e cila ndodhet në zonën më të pasur të Tiranës.

Pak a shumë të gjithë e kemi një ide se sa e bukur duket nga jashtë shtëpia e çiftit të njohur të ekranit, por shumë pak njerëz kanë arritur ta shohin nga brenda.

Pikërisht këtë detaj e ka zbuluar vetë Ermali i cili ka postuar një foto në rrjetet e tij sociale ku tregon një pjesë të ambientit të brendshëm të shtëpisë.

Pavarësisht se ambienti që është kapur nga fotoja është shumë pak, luksi është i dukshëm.