syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Të gjithë e njohim Linda Ramën, por kush është gruaja që rri ‘fshehur’ e Lulzim Bashës

Aurela Basha, bashkëshortja e kreut të opozitës Lulzim Basha ndoshta është më pak e ekspozuar ndaj medias sesa Linda Rama.

Lulzim Basha dhe gruaja e tij Aurela u njohën në shkollën e mesme “Sami Frashri” dhe u martuan në Tiranë më 8 maj të vitit 2004.

Ata kanë qenë bashkë në shkollë dhe, siç ka rrëfyer vetë Basha, ndjenja për njëri-tjetrin ka lindur pas përfundimit të shkollës.

Basha dhe bashkëshortja e tij kanë dy vajza së bashku.

Aurela është diplomuar për Marrëdhënie Ndërkombëtare në Universitetin e Utrechtit në Holandë.

Në të njëjtin universitet që ka studiuar edhe Basha, dhe u specializua për Menaxhim Biznesi në Universitetin e Amsterdamit.

Që prej vitit 1999 ajo punon për Projektin e Praktikave Parlamentare Lindje-Perëndim, një organizate ndërkombëtare jofitimprurëse që promovon demokracinë parlamentare në vendet e Europës Lindore, duke përfshirë edhe Shqipërinë.