/Të gjithë meηdojnë se është e dαs hυra e tij, Ja MlSTERl që fshίhet pas kësaj g rυaje

Të gjithë meηdojnë se është e dαs hυra e tij, Ja MlSTERl që fshίhet pas kësaj g rυaje

Shimi Munshi është nëna e një 20-vjeçari, por duket aq e re sa që shpesh herë e ngatë/rrojnë dhe mendojnë se është e dashura e tij.

Ajo është 41 vjeçe por askush nuk e beson se kjo është mosha e saj. 

Munish thotë se shpesh herë e ak/uzojnë se ka ndë/rhyrje p/lastike, por ajo e dëshmon të kundërtën.

“Gjithmonë jam dukur shumë më e re se gjenerata ime.

Kur shoqëria ime filloi te plakej, mua vitet filluan të më ecnin mbrapsht, por nuk e di përse,”- ka thënë ajo.

Kur ishte 21 vjeçe lindi djalin. “Konsumoj shumë çaj të gjelbër, nuk pi cigare dhe nuk pi alk/ool.

Ushtroj shumë dhe pi gjithashtu shumë ujë.

Asnjëherë nuk kam bërë operacion dhe as nuk kam ndërmend të bëj,”- ka thënë Munshi dhe ka shtuar

se shpesh herë ia kërkojnë edhe kartën e identifikimit për tu vërtetuar moshën e saj.