/Të gjithë mendojnë se është e dashura e tij, ja MlSTERl që fshihet pas kësaj gruaje

Të gjithë mendojnë se është e dashura e tij, ja MlSTERl që fshihet pas kësaj gruaje

Shimi Munshi është nëna e një 20-vjeçari, por duket aq e re sa që shpesh herë e ngatërrojnë dhe mendojnë se është e dashura e tij.

Ajo është 41 vjeçe por askush nuk e beson se kjo është mosha e saj.

Munish thotë se shpesh herë e akuzojnë se ka ndërhyrje plastike, por ajo e dëshmon të kundërtën.

“Gjithmonë jam dukur shumë më e re se gjenerata ime. Kur shoqëria ime filloi te plakej, mua vitet filluan të më ecnin mbrapsht, por nuk e di përse,”- ka thënë ajo.


Kur ishte 21 vjeçe lindi djalin.

“Konsumoj shumë çaj të gjelbër, nuk pi cigare dhe nuk pi alkool. Ushtroj shumë dhe pi gjithashtu shumë ujë.

Asnjëherë nuk kam bërë operacion dhe as nuk kam ndërmend të bëj,”- ka thënë Munshi dhe ka shtuar se shpesh herë ia kërkojnë edhe kartën e identifikimit për tu vërtetuar moshën e saj.