/Të gjithë po provojnë POZlClONlN “turk”, këto lëvizje i garantojnë ÇlFTlT kë naqësi pa fund

Të gjithë po provojnë POZlClONlN “turk”, këto lëvizje i garantojnë ÇlFTlT kë naqësi pa fund

Dëshironi të ndizni pasion në dhomën e gjumit?

Eksperimentimi me pozicione të ndryshme të seksit është një mënyrë e thjeshtë për t’i dhënë një shtysë jetës suaj të se.ksit.

Por ka edhe disa mënyra të tjera të cilat ju vijnë në ndihmë dhe ua bëjnë jetën tuaj in.time edhe më të zjarrtë.

Dhe tani, ka një lëvizje tjetër të çuditshme që ju do të dëshironi ta mësoni përmendësh për më vonë.

Në këto ditë festash, shumë çifte kanë provuar pozicionin se.ksual të “Turqisë”.

Ndoshta nuk ju duket shumë interesante, por… ja si kryhet ky pozicion: Në pozicionin e misionarit, gruaja duhet të shtrihet me shpinë dhe këmbët e saj t’i ngrejë në ajër.

Partneri para penetrimit, duhet t’i shtyjë këmbët e saj mbi kokën e partneres dhe më pas të nisë penetrimin.

Ndërsa kërcen me entuziazëm, ata janë në gjendje të kapen në këmbët e nënshtruara për mbështetje.

Kjo është një lëvizje që ju siguron një kënaqësi të shumëfishtë pasi ky pozicion i lejon djalit të stimulojë atë më thellë.

Ju mund ta nisni ngadalë, dhe më pas nëse ju pëlqen, mund ta ndryshoni ritmin, shkruan Daily Star.