syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Të gjithë sytë tek ceremόnia mόrtore e baΙerinit 26-vjeçar, striρtίstët kέrcejnë në arkiυoΙ dhe… (Video)

Në Afrikën e Jugut është mbajtur ceremonia mortore më e pazakontë që ju kanë zënë sytë.

26-vjeçari Muduzi “Carbury” Zëane, balerin, u vra me armë dhe miqtë dhe kolegët e tij e kanë përcjellë për në banesën e fundit ashtu siç ai do kishte dashur.

Mësohet se gjatë ceremonisë, disa striptiste kanë ardhur dhe kanë kërcyer para arkivolit të tij, duke bërë kërcime joshëse ndaj familjarëve të viktimës.

Pamjet e kësaj ceremonie janë bërë virale kudo, duke marrë kritika por edhe vlerësime.

26-vjeçari nuk dihe se pse është vrarë, ndërsa mësohet se ai u plagos fillimisht dhe ndërroi jetë ën spital.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *