/TË HASH PA ASGJË VESHUR, KY ËSHTË RESTORANTl KU PËR VEC STOMAKUT “KËNAQNl EDHE SYTË”

TË HASH PA ASGJË VESHUR, KY ËSHTË RESTORANTl KU PËR VEC STOMAKUT “KËNAQNl EDHE SYTË”

Çudirat nuk kanë të sosur, hapet restoranti i parë nu do, lini pantallonat, palltot dhe çdo gjë tjetër që keni në trup tek dera dhe “voila”, shijoni ushqimin dhe çdo gjë nu do që shikoni rreth e rrotull.

Bëhet fjalë për një restorant në Paris, Francë!

Ky restorant shërben pjatat klasike franceze në formën më origjinale të mundshme, nu do.

“O’naturel”, ndodhet në një rrugë të qetë të Parisit në jugperëndim dhe është restoranti i parë nud ist i kryeqytetit francez, Parisit.

Të gjithë klientët përpara se të futen në këtë restorant njihen me disa rregulla që duhen zbatuar me përpikmëri nga të gjithë klientët.

Vetëm adoleshentët lejohen të rrinë të veshur në pjesën e ngrënies, gjithmonë të shoqëruar nga më të rriturit që duhet të jenë nu do patjetër.

Telefonat dhe aparatet fotografike janë absolutisht të ndaluara në këtë restorant. Shtyp me poshte per te pare fotot nga ky restaurant i vecante.