December 6, 2023
Lajme

“TË JAP LEKË PO TË VlSΗ PËR Ç ASTE R. OMANTlKE ME MUA”, EMIGRANTI NGA ITALIA ΗABlTET NGA PËRGJlGJA E DURRSAKES

Të rinj e të reja gënjehen nga gjërat materiale që mund të ketë dikush ndërkohë që kjo gjë pasqyron realitetin e shoqërisë shqiptare.


Vazhdon saga e historive ngacmuese që ndodhin në rrjetet sociale.

Materialiste dhe aspak shpirtërore, janë shumica e lidhjeve të këtyre kohëve të reja ku dashuria pothuajse është inekzistente.

Vajzat, madje edhe adoleshentet, gënjehen për para dhe janë të gatshme të bëjnë çdo gjë për t’i fituar.

Në këtë mënyrë është dëshpërues fakti se ka akoma djem të cilët për të sprovuar një vajzë ia blejnë mendjen lehtësisht duke i ofruar një shumë parash.

Djali i cili ka biseduar me vajzën shprehet i zhgënjyer:

Pershendetje JOQ Shikoni si genjehen vajzat e sotme vetem per lek…

I kam lene numrin e telefonit dhe kemi biseduar ne telefon me andej nuk kemi shkembyer me sms.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *