“Të kanë mbetur 2 vlte jetë”/ Nëna 40-vjeçare sfidon mjekët, gjen kurën për kancerln

  0
  474

  Një 40-vjeçare britanike ka habitur mjekët që po trajtonin kur shpëtoi veten nga kancerl.

  Edhe pse nuk kishte pirë kurrë duhan në jetën e saj, Kate Malvenan u diagnostikua më 3 tetor të vitit 2018 me k.ancer më mushkëri.

  Më vonë, gjatë trajtimit, 40-vjeçares i dhanë mjekët një tjetër lajm aspak të mirë.

  Tumori i saj ishte përhapur nëpër organe të tjera të trupit, dhe sipas mjekëve, asaj i kishin mbetur vetëm 24 muaj jetë.

  E vendosur për të mos u dorëzuar, Kate mblodhi të gjitha kursimet e saj dhe u nis për në Meksiko për një mjekim alternativ.

  Ajo u mjekua në një qendër të quajtur ‘Hope4Cancer’ dhe pagoi rreth £35,000 për një program tre javor.

  Kur u kthye për vizita, ka.nceri i saj ishte zvogëluar në 75% të masës së tij ndërsa nuk kishte më gjurmë të tumorit në nyjet limfatike. JOQ Albania