/Të pandarë, vëIIezërit binjakë marrin partneret dhe daIin nga Iiqeni! Jonida MaIiqi përkrah Romeos dhe djalit (FOTO)

Të pandarë, vëIIezërit binjakë marrin partneret dhe daIin nga Iiqeni! Jonida MaIiqi përkrah Romeos dhe djalit (FOTO)

Tashmë lidhjet e tyre nuk mund të mohohen më. Bora Zemani dhe Donald Veshaj bashkë me Romeon Veshajn dhe Jonida Maliqin kanë vedosur të bëjnë një xhiro nga zona e liqenit artificial në Tiranë.

Icon style ka siguruar foton e katërshes që shijojnë xhiron në natyrë. Veshur sport dhe plot stil, Bora dhe Jonida janë pozicionuar përkrah partnerëve të tyre. Nuk ka munguar në këtë xhiro as djali i Jonida Maliqit, që me sa duket është miqësuar me Romeon.

L.idhja mes Jonida Maliqit dhe Romeo Veshajt u konfirmua përmes një videoje të publikuar, ku çifti shfaqeshin hapur duke shkëmbyer pu.thje dhe përqafime në pishina, në një resort në Turqi.