/“Të q*r, s’më lë të fle”/ Shqiptari i suIet keq emigrantit në Itali dhe e qëIIon (Video)

“Të q*r, s’më lë të fle”/ Shqiptari i suIet keq emigrantit në Itali dhe e qëIIon (Video)

Një shqiptar është konfliktuar me gr ushte me një tjetër emigrant në Itali.

Siç shihet edhe në videon e publikuar nga Balkanweb, ngjarja ka ndodhur në parkingun e një pallati në vendin fqinj.

Fillimisht është shqiptari ai që i afrohet emigrantit dhe e ofendon, duke i kërkuar llogari se përse bën zhurmë natën.

“Përse nuk më le të fle?…eee…përse bën zhurmë natën morë të q*** r***. Përse pot ë them?”- dëgjihet të thotë shqiptari.

“Çfarë, më fal…”- i thotë emigranti, por shqiptari fillon ta go dasë sërish.

“Ore b*** të q***,”– fillon të ulë rasë shqiptari duke e goditur porn ë atë moment personi tjetër nuk përmbahet.

Ai follon ta qël lojë shqiptarin dhe e lë të pa losur në tokë. Më pas kthehet nga personi që po filmonte ngjarjen dhe i thotë të fikë kamerën dhe të njoftojë poli

https://youtube.com/watch?v=pd7c8hXTgQc%3Ffeature%3Doembed