/Të rmet i FUQlSHEM në Shqipëri/ Ja zonat dhe pamjet e shk atërrimit që solli ky të rmet

Të rmet i FUQlSHEM në Shqipëri/ Ja zonat dhe pamjet e shk atërrimit që solli ky të rmet

Një tër met i fuq.ishëm ka shkundur vendin tonë. Sipas raportimeve të para të ardhura në redaksinë e Top Channel epiqendra ishte në Durrës, ka njoftuar ministria e Mbrojtjes.

Mësohet se tër.meti ishte 5.8 baIIë.

Tër meti ka prekur të gjitha zonat e Shqipërisë, në Lushnjë, Lezhë, Korçë, Bulzqizë, Gjirokastër, Shkodër dhe Fieri.

Video dhe foto të shumta kanë ardhur pranë redaksisë tonë.

Një tër.met që u pasua nga një i dytë, tron.diti të gjithë Shqipërinë dhe njerëzit kudo kanë dalë jashtë nga banesat e tyre apo kudo që ata janë ndodhur.
Në përditësim….

Tër meti me magnitude 5.8 Rihter dhe intensitet mbi 7.5 baIIe, 30 km ne veri të Durrësit, në bregdet afër Kepit Rodonit. Tër meti më i fo.rte ne 20-30 vitet e fundit.