/“Të vdęs unë, me gjyzlyke në shi,” Rama fëIIiq të riun në Elbasan: Pse i hoqe..

“Të vdęs unë, me gjyzlyke në shi,” Rama fëIIiq të riun në Elbasan: Pse i hoqe..

Kryeministri Edi Rama ka vendosur në siklet një të ri nga Elbasani ditën e sotme, ku u ndal në takimin elektoral të radhës.

I riu bërtiti voto numrin 12 dhe Rama ndërpreu fjalimin duke e ftuar të ngjitet në skenë.

Nga aty Rama i vuri në dukje faktin që kishte vendosur syze në kohë me shi, madje duke e pyetur përse i hoqi kur u ngjit në skenë.

“Dua ta mbyll me një porosi për të gjithë. Bravo, je i madh .

Je shumë i madh. Kush je. Identifikohu. Hajde këtu hajde. Je i madh.

Të vdes unë, në shi me gjyslyke. Pse i hoqe syzet. Kujdes. Kë do votojmë?” tha Rama.