syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Tea ndahet nga Bearti? Ish- konkurrentja shokon fansat (Foto)

Tea Trifoni ka shokuar ndjekësit e saj një ditë më parë, gjatë bisedimit permes opsionit ask. Njëri nga ndjekësit e kanë pyetur ish- konkurrenten e Përputhen nëse është e lumtur, dhe përgjigja e saj ka lënë shumë për të dëshiruar.

“A je e lumtur?”, shkruan ndjekësi. “Jo”, shkruan Tea. Por nuk mjafton me kaq. Më herët thamë se Tea ka festuar 22 vjetorin e lindjes dy ditë më parë, ndërsa ajo mbrëmë tha disa detaje lidhur me ditën e lindjes.

“Pse nuk postove asgjë që kishe ditëlindjen?”,  pyet ndjekësi. “Sepse unë postoj vetëm gjëra të mira”, shkruan Tea.

“Si e festive ditëlindjen?” një pyetje tjetër, që Tea i përgjigjet: “Nuk e festova.”

Ndoshta kjo është një sjellje e Teas për të qëndruar larg rrejteve sociale, apo janë përgjigje të vërteta dhe ajo nuk është aspak e lumtur në krah të Beartit.about:blank

Tea ndahet nga Bearti? Ish- konkurrentja shokon fansat (Foto)
Tea ndahet nga Bearti? Ish- konkurrentja shokon fansat (Foto)
Tea ndahet nga Bearti? Ish- konkurrentja shokon fansat (Foto)