Lajme

Tea ‘shp ërthen ndaj’ Andit: Jam e zhgënjyer, bëri si i Iënduar por ishte ai që…! (Video)

Tea ka reaguar për herë të parë pas komenteve të shumta të publikut dhe deklaratave të Andit.

Ajo ka bërë një video prej 9 minutash dhe ka sqaruar gjithçka. Në video ajo ka folur edhe për Andin, ku e ka theksuar se nuk e ka trvadhëtuar kurrë, pasi nuk kanë qenë kurrë në një lidhje.

Ndër të tjera ajo thotë se është e zhgënjyer nga Andi, pasi ai u shfaq sikur nuk dinte asgjë, por sipas saj dinte gjithçka.

Ajo u shpreh:

E zhgënjyer. Andi bëri sikur ishte i lëvnduar dhe nuk ka qenë në dijeni të kësaj situate, por në fakt ka qenë shumë mirë në dijeni të kësaj situate që nga fillimi.