TeknoIogjia e vitit: Kjo është korsja më e re e barit (Video)

0
256

Kjo kosë e re e barit është teknologjia më e fundit në këtë fushë.
Me këtë pajisje të re, njerëzit janë në gjendje që të kositin shpatet dhe malet.

Pajisja e prodhuar nga Breilmaier, po ndryshon krejtësisht mënyrën se si fermerët heqin barin.

Se si funksionon ajo, shikoni videon: