Teknologjia e vitit 2019: Kjo është kosa më e re e barit

  0
  366

  Kjo kosë e re e barit është teknologjia më e fundit në këtë fushë.
  Me këtë pajisje të re, njerëzit janë në gjendje që të kositin sh.patet dhe malet.

  Pajisja e prodhuar nga Breilmaier, po ndryshon krejtësisht mënyrën se si fermerët heqin barin, transmeton Gazeta Express.
  Se si funksionon ajo, shikoni videon:

  Brielmaier lawn mowers are changing the game

  These lawn mowers are able to cut grass on hills and mountains.

  Posted by In The Know Innovation on 2018 m. balandžio 21 d., šeštadienis