/Telefonata e vajzës së re HABlTl Bashkim Hoxhën që në pikë të mëngjesit

Telefonata e vajzës së re HABlTl Bashkim Hoxhën që në pikë të mëngjesit

Bashkim Hoxha nis emisionin e tij duke lexuar gazetat dhe duke pritur telefonatat nga njerez te ndryshe dhe ate e marrin ne telefon njerez te ndryshem ne to ka h istori te ndryshme nga me te c uditshmet.

Shqetesuese ishte nje telefonat e nje vazje te re pasi bente thirrje qe te rinjte te largohen nga shqiperia.

Ajo u shpreh ndër të tjera:
“Kështu siç janë bërë l igjet këtu, askush nuk ka të drejta.

Të rinjtë nuk mund të diplomohen, të dalin nga bankat e shkollës dhe të mos paguhen, të shfr ytëzohen dhe të punojnë pa të drejtë rroge.

Kjo është shumë d emoralizuese për të gjithë rininë.