/Telefonata që HABlTl të GJlTHË në emisionin e Aldos: Po m’gjete nanji, thuj se kam..

Telefonata që HABlTl të GJlTHË në emisionin e Aldos: Po m’gjete nanji, thuj se kam..

Një dialog që kur ta lexoni do shkriheni së qeshuri. E po fundja fare, kanë haIIe njerëzit.

Një “djalë” ka telefonuar tek Aldo, emisioni i tij i mëngjesit në Klan dhe i ka kërkuar ti gjejë ‘nanji për qëllime se;rioze, me kalu jetën’, siç u shpreh telefonuesi.

Ja se çfarë historie kishte pasur djali me të fejuarën e parë:

Mora për një njohje jam 45 vjec, jam usta, thash për qëllime serioze.

Ke do të njohësh.

Po pate nonji, po dili nonji për serioze.

Ke ndonjë emër që kërkon ti?

Jo skam emër unë po po qe se del nanji.

Nganji edhe del o burr po nga këto që kanë dalë ka ndonjë që të tërheq vëmendjen? Dalin përdit o burr

A rrofsh o burr ja jepi numrin tim, qëllime serioze thuj, shpinë e kam tgjitha i kam a kupto, për tkalu jet me than sdu me u taII.

Ti ke qenë i martuar?

Kam qen i fejum po jam nda jam p rish,

Pse

Po kemi cik sedër

Bravo, po për cfare e ke sedrën ti?

Po filloi gruja duke vj edh nëpër shpi, v idh telefon, v idh lek, kur i v jedh në shpinë e vet, e i co te baba vet, ajo fe;mër i bo tgjitha

O bo paska qenë situatë e rë;ndë. Nga e gjete vlla

M’ra fati k;eq o Aldo.

E gjete apo ta bëri njeri?

Ma boni x person se s’du ta përmend as me emër edhe u zhgë njeva, njeriu bika vi ktim. Ajo kish pas tjera haIIe, donte me kalu ave;ntura jo jet, donte për interes ajo Aldo.

Po qe lloi ha jdute kjo? Une si njoh njerezit.

Po jo mo vlla se s’jane gjithe njerezit njesoj, mbase qeIIon e mire ajo.