Tenton t’i hedhë “hi syve” shqiptarëve! Del “zbuIuar” Ilir Meta: Edhe ti vodhe arin e Shqipërisë

Presidenti Ilir Meta duket se është shumë i shqetësuar kohët e fundit pasi iu bëri thirrje të rinjve mos braktisin vendin e tyre.

Kryemadhi dhe presidenti Ilir Meta në media bëjnë thirrje që të rinjtë të kthehen në Shqipëri, por fëmijët e tyre i kanë larguar për në Londër.

Kjo duket si një tentativë e presidentit për tu hedhur hi syve shqiptarëve, të cilët tashmë e kanë të qartë dhe e dinë shumë mirë se ai dhe

Monika Kryemadhi i kanë fëmijët e vet i kanë larguar nga vendi ynë dhe i kanë dërguar në Angli për një jetë më të mirë.

Ky fakt nuk iu ka shpëtuar dhe ndjekësve në rrjetet sociale, të cilët i kanë masakruar me komente negative.

“Edhe ti vodhe Arin e Shqiperis!!!”, i shkruan një qytetar.