/Tepër e rëndë: Hap dyert e M0RTlT familja e 28-vjecares shqiptare që ja mori jetën burri: Ishte shtatzënë 6 javëshe dhe la dy fëmijë jetimë

Tepër e rëndë: Hap dyert e M0RTlT familja e 28-vjecares shqiptare që ja mori jetën burri: Ishte shtatzënë 6 javëshe dhe la dy fëmijë jetimë

Familja e 28-vjeçares Irvana Hyka ka hapur dyert e mo rt it pasi e reja u v r a nga bashkëshorti i saj, Dermokrat Medinaj.

E reja la pas dy fëmijë të mitur ndërsa ishte shtatëzanë me fëmijën e tretë. Familjarët shprehen se çifti nuk kishin probleme dhe se ngjarjen e kanë marrë vesh në mënyrë aksi den tale.

Ndërsa e reja nuk i kishte rrëfyer kurrë familjes që kishte probleme me bashkëshortin. Si bëhet e ditur ajo ishte 6 javëshe shtazënë dhe dy fëmijët 4 dhe 6 vjeç kanë parë çdo gjë.