‘Tërbοhet’ bυrri në Tiranë, dhυnon të birin dhe i vë fΙakën shtëρisë

Tiranë- ‘Çmendet’ një 50-vjeçar në Tiranë. Rreh të birin e më pas i vë flakën banesës.

Policia e komisariatit Nr. 5 arrestoinë flagrancë I. K., 50 vjeç, për veprat penale “Dhuna në familje” dhe “Shkatërrimi i pronës me zjarr”.

I. K. ka ushtruar dhunë ndaj djalit të tij dhe më pas i ka vënë zjarrin banesës së tyre.

Rasti po hetohet për të zbardhur arsyet.