Lajme

Tërbοhet nusja në Korçë, rrεh vjehrrën, kunαtin dhe vοgelushen si dhe shkαtërron…

Një ngjarje thuajse e pazakontë ka ndodhur në Korçë.

Një grua ka dh.unuar vjehrrën, kunatin dhe vajzën e saj të mitur si dhe ka dëm.tuar orendi shtëpiake. Njoftimi i policisë Korçë:


Specialistët për Hetimin e Kr.imeve në Komisariatin e Policisë Korçë, bënë arre.stimin në flagrancë të shtetases H. A., 33 vjeçe,

banuese në Durrës, pasi në lagjen nr. 13, Korçë, në banesë, kjo shtetase dys.hohet se ka ushtruar dhunë psik.ologjike dhe fiz.ike ndaj

vjehrrës së saj shtetases M. A., 63 vjeçe, ndaj kunatit E. A., 37 vjeç, ndaj vajzës së saj të mitur 4-vjeçare, si edhe ka dë.mtuar orendi dhe sende të tjera shtëpiake.

Materialet në ngarkim të saj i kaluan Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Korçë për veprat penale “Dh.una në familje”, “Ke.qtrajtimi i të miturit” dhe “Shk.atërrimi i pronës”.