/“TËRB0HET” Iva Aliko, filmon momentin kur mashkuIIi e kap për GJ0KSl dhe…

“TËRB0HET” Iva Aliko, filmon momentin kur mashkuIIi e kap për GJ0KSl dhe…

Iva Aliko është bërë e njohur pas një deklarata që i habiti të gjithë.

Rreth një vit më parë, biondja nga Vlora pohoi se ishte dashnorja e një deputeti nga Kosova, ndërsa ky i fundit ishte i martuar dhe me fëmijë. 


Pas kësaj deklarate që tërhoqi gjithë vëmendjen e pu/blikut, ajo vijoji të ruante “famën” përmes fotove që p/ublikonte herë pas here,

foto këto të cilat nuk i linin vend imagjinatës pasi shfaqej ose gjy/smë e ve/shur ose plotësisht.

Edhe pak kohë më parë Iva ka pohuar se nuk dëshiron më të flasë për lidhjen me deputetin kosovar, ajo nuk ka hequr dorë nga fotot e videot pro/vokuese.