/‘Tërbohet rrjeti’! Zbυlon se kush fshihej pas mαskës së fαmshme të “Serialit”? (VIDEO)

‘Tërbohet rrjeti’! Zbυlon se kush fshihej pas mαskës së fαmshme të “Serialit”? (VIDEO)

Nëse sot në qendrën e rrjeteve sociale është përsonazhi Cllevio që mori vëmendje të madhe që pas sherrit me Noizyn, para disa vitesh në rrjet u bë hit “Seriali”.

Seriali ishte një personazh që për herë të parë u shfaq tek Arian Çani në “Zonë e Lirë” dhe nuk e zbuloi kurrë fytyrën e tij pasi dilte me maskë të zezë.

SHIKO VIDEON KËTU

Tashmë në Tik Tok po qarkullon një video që pretendon të ketë zbuluar identitetin e Serialit dhe çfarë do të mendonit nëse u themi që ai është Cllevio?

Shumë perdorues të Tik-Tok bien dakord që poshtë maskës së Serialit fshihej Cllevio, por ka edhe nga ata që nuk besojnë në ngjashmërinë e tyre.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fshqiperiaimesportt%2Fvideos%2F337270141923824%2F&show_text=true&width=267&t=0