/TËRBOl gjithë qytetin/ Fierakja del me br ekë në mes të qytetit (Video)

TËRBOl gjithë qytetin/ Fierakja del me br ekë në mes të qytetit (Video)

Me rritjen e temperaturave, e pranueshme është edhe ndryshimi i garderobës, por një vajzë ka tejkaluar çdo imagjinatë.


Ajo ka dalë në rrugën e qytetit me të mbathura duke mos e vr arë mendjen për sytë e qytetarëve të tjerë.

Veshja e vajzës ka kthyer koka në rrugë dhe ka shkaktuar reagime edhe nga kalimtarët e tjerë,

mirëpo nga sa duket ajo nuk e ka vr arë mendjen dhe ka vijuar me itinerarin e saj.

Mesazhi nga qytetatari: Pershendetje, ju lutem shikoni ca behet ne mes te qytetit, vajza del me brecka pa kufare ndroje.

Shiko VIDEO KETU