‘Tërmet’ në νalutë, ja me sa do të këmbehen ditën e sotme monedhαt e huaja në νendin tonë (Tabela)

Monedha e eurozonës shitet sot me 105.2 lekë. Dollari amerikan këmbehet me 99.7lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 121 lekëve. Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 74.1 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 109.9 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.67 lekë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *