syntax error, unexpected '<', expecting end of file

TËRMETl 7.2 baIIë shkund këtë shtet,njerëzit vrapojnë jashtë të aIarmuar

Një tërmet 7.2 balltë godet Japoninë veriore në orët e para të mëngjesit të sotëm, duke god itur zonat e shkatërruara nga kata strofa e vitit 2011 dhe duke gjeneruar një tsunami prej 1 metër, tha transmetuesi publik NHK.

Sipas HT, tërmeti që go diti prefekturën Miyagi kishte një madhësi paraprake prej 7.2, tha NHK.

Agjencia Meteorologjike ka lëshuar një alarm për tsunami, ndërsa rrjeti shtetëror Japonez NHK ka paralajmëruar banorët se pritet një metër valëzim në Prefekturën Miyagi.

Si një masë paraprake, u rekomandohej atyre që ishin afër zonave bregdetare të lëviznin në tokë më të lartë.