/TËRMETl me magnitudë 8.1/ Shihni se si ngrihet vala në det (VIDEO)

TËRMETl me magnitudë 8.1/ Shihni se si ngrihet vala në det (VIDEO)

Mijëra persona në Zelandë të Re u është thënë se ata mund të kthehen në shtëpitë e tyre pasi një tërmet i fuqishëm shkaktoi paralajmërime për tsunami.

Banorët e ishujve në bregun lindor u larguan në tokë më të lartë pas serisë së tërmeteve në Ishullin Verior.

Valët e vogla të cunamit u shkaktuan nga tërmetet – me pamjet e postuara në mediat sociale që tregojnë valë të mëdha uji që ngrihen në det.

Valët më të mëdha tani kanë kaluar dhe niveli i kërcënimit është ulur, tha Agjencia Kombëtare e Menaxhimit të Emergjencave (NEMA)./panoramah

ttps://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=false&embedId=twitter-widget-0&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1367608418802884611&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fwww.korrieri.com.al%2F2021%2F03%2Ftermeti-me-magnitude-8-1-shihni-se-si-ngrihet-vala-ne-det-video%2F&theme=light&widgetsVersion=e1ffbdb%3A1614796141937&width=550px